2013. 12. 08.

II.Évad 2.Rész

Sziasztok. Tudom több volt mint 2 hét de most valahogy nem tudom mi van velem. Harry-t nem igazán értem és úgy érzem nem tudok, most rá úgy nézni mint a kedvenc énekesemre aminek hála nem tudok róla írni. Ezért arra a döntésre jutottam, hogy ameddig Harry vissza nem jön a sztoriba folytatom és majd mikor elérkezik a rész akkor meglátom mi lesz. Addig is szép decembert és jó olvasást.:)
#szeretlektiteketWiw

Patrícia szemszöge:
-Taylor! Minek kellenek ezek a ruhák? - szóltam át a mellettem lévő fülkébe. 2 órája mást sem csinálunk mint szebbnél-szebb estélyiket próbálunk. Utoljára akkor kellet ennyiszer öltöznöm mikor klipet forgattunk. Nem még akkor sem. Életemben nem kellett ennyiszer átöltöznöm, ráadásul ilyen szűk, tapadós, és hosszú ruhákba. Két kezemen nem tudom össze számolni mennyit vettem fel és egy kezem össze tudom azt számolni, hogy mennyi tetszett.
-Mondtam már, majd meglátod. - mondta kacarászva. Esküszöm néha nem tudom miért lettünk ennyire jóban mikor ég és föld vagyunk. Tay mindig nevet, és legtöbbször mindenhez van egy frappáns megjegyzése, míg én bulizok a haverokkal, vagy idegenekkel de ez nem lényeg, vagy egy olcsó bárban iszom. Tudom az ivás, és a bulizás nem épp valami nőies dolog de csak így tudom egy kicsit kikapcsolni az agyam és igazán jól érezni magam. Remek most, hogy ilyen szépen a vad életemen jár az agyam, eszembe jutottak a tabletták. Igen jól olvastátok, drogozom, mostanság elég gyakran veszem elő a kedv növelő csodákat. Gyorsan táskámhoz lépek majd turkálni kezdek egy kis anyagért. Mikor megtalálom a megfelelő tasakot kiveszek belőle kettőt majd a vizemből egy hatalmasat kortyolva nyelem le őket. Hatását pár percen belül megérzem és egyből több élet kedvvel, optimizmussal és lelkesedéssel fogok neki a maradék ruha felvételéhez.
- Hé, Tay! Asszem megvan a megfelelő ruha! - kiáltok át barátnőmnek. Körbefordulok az egész alakos tükör előtt, majd kicsodálkozva magam veszem le a ruhát, és akasztom fel a vállfára. A többit is gondosan felakasztom, majd a függönyt elhúzva teszem vissza mindet a helyére kivéve kettőt. Azt amelyiket kinéztem és egy másikat ami egy kicsit rövid és vad kivágások vannak rajta. Pár perc múlva Taylor is kilép a sok sok ruhával és alig hármat-négyet tesz vissza. - Komolyan azt mindet megveszd? - vonom fel a szemöldököm és mutatok a sok-sok ruhára.
-Miért, ne? - vonja meg mosolyogva a vállát amit engem is halk kacajra késztet.- Mi ez a jókedv? - von nevetve kérdőre. Mintha mit sem tudnák felemelem a kezem ám a mosolygást még mindig nem hagyom abba. A ruhákkal a kezünkben sétálunk el a kasszáig majd a ruhákat kifizetve lépünk ki a pláza szívébe. Gyors léptekkel rohanunk a kijárat felé mielőtt bárki felismerne bármelyikünket. A hatalmas ajtón kilépve fogunk egy taxit majd a címet bediktálva kezdünk lányos csevejbe. Alig fél óra alatt a megadott címen vagyunk, majd a fuvart kifizetve szálunk ki a kocsiból és indulunk tovább a házunk felé. Az elővigyázatosság kedvéért mindig a pár utcával lejjebb lévő címet szoktuk megadni, ami az én házam de nagyon ritkán használom, általában csak egy kiadós buli után, beállva szoktam ide jönni, meg persze mikor hatalmas házi partit tartok. Alig pár méterre a háztól egy kocsi megy el mellettünk és amilyen mákom van megtalálja az egyetlen pocsolyát ami az utcába van amibe belehajt és a gödör sáros tartalma rám ömlik. Remek kilőve az a tervem, hogy ebbe megyek a koncert helyszínére. Pár perc múlva a házba belépve dobom le magamról a bakancsom majd a nappaliba megyek ahol apu és Ana önfeledten játszanak. Hatalmas mosollyal az arcomon apa mögé lopakodok majd a hátára ugorva adom tudtára,hogy itthon vagyunk.
- Kislányom legközelebb lehetnél kíméletesebb is. Már te sem vagy 10 kiló és én sem vagyok 25 éves. - forog velem körbe a nappaliban miközben a combom alá nyúl, hogy nehogy leessek a hátáról. Karom nyaka köré kulcsolom és próbálok nem megfulladni.
-Patrícia óvatosan, nehogy valamit leverjetek. - jön ki mosolyogva Mary az ajtón.
-Tényleg jó lenne ha leszállnál apudról jó lenne végre készülődni - szólal meg valahonnan Taylor is. Apunak sem kell több a kanapéhoz sétál és nemes egyszerűséggel ledob. Nevetve huppanok le az ülő alkalmatosságra. A jókedvem még akkor sem hagy alább mikor felállok és a szatyrokkal  a szobám felé veszem az irányt Taylorral a nyomomban. Az ágyra dobom a cuccaimat majd a szekrényből kiveszek pár tiszta ruhát és fürdő felé veszem az irányt. Ledobálom magamról a vizes, saras ruhákat majd a meleg víz alá állva hagyom ellazulni az izmaimat. Mikor kelő képen kiáztattam magam egy kevés kókuszos tusfürdőt nyomok a tenyerembe majd szétkenem testemen. A zuhany kabint kellemes kókuszillatú pára tölti be. Leöblítem magamról a félig habos krémet majd elzárom a csapot s egy piros puha törülközőt testem köré csavarva lépek ki a hideg kőre. Bőröm szárazra törlöm,s belebújok a fehérnemű szettembe. Melltartónak egy egyszerű sport toppot veszek fel majd arra a fekete trikóm. Megkeresem a fehér-fekete mintás nadrágom majd belebújok. Lábaimra egyszerű fehér zoknit húzok,majd a kék pulcsim is rám kerül. Kissé nedves hajam törölgetve lépek ki a szobámba ahol Taylor a laptopom előtt ülve a Twittert böngészi.
- Tudtad, hogy Zayn és Perrie itt vannak? - kérdezi fel sem nézve a monitorról. Lélegzetem elakad és eddig a kezemben tartott törülköző a földre esik. Értetlenül nézek rá barátnőmre majd a háta mögé állva keresem a tweeteket. Kijelöl három bejegyzést melyhez képeket is csatoltak. Az első Zayn rakta ki a L.A.X. reptérről az L.A. Baby.:)) felirattal. A másodikat egy Medison nevű lány rakta ki amin ős és Perrie mosolyog háttérben Zayn grimaszt vágva. A harmadikon pedig már csak Zayn és Perrie van miközben próbálják elhagyni a repülőtér területét.
- Nem tudhatják meg, hogy itt vagyok. - suttogom magam elé amit Taylor is meghall. Hátrafordul majd egy biztató mosoly kíséretében feláll és megölel.
- Nyugi Los Angeles hatalmas. Nem sok esélyt látok rá, hogy találkozzatok. Ha pedig mégis akkor mond azt, hogy csak pár napot maradsz, és utána elmegyünk egy kis időre. Rendben?- mondja majd elhúzódik tőlem. Bizonytalanul bólintok majd egy halvány mosolyt megeresztek Taylor felé. - Meny keress valami szemüveget meg sapkát ha nem akarsz elkésni a lemezbemutató koncertedről. - lök meg játékosan majd vissza ül a székemre. A szekrényből előveszek egy divatszemüveget és egy szegecses sapkát. Köhintek kettőt mire barátnő rám figyel. Lecsukja a laptop tetejét majd az ajtó felé indulunk. Út közben a pulcsim zsebébe csúsztatom a telefonom és a pénztárcám. Kicsi hangosan becsapom az ajtóm s a lépcső felé igyekszem Taylor után. Az ajtóban felveszem kedvenc magassarkúm amiben Taylorral vagyok egy magas. Kocsi kulcsom leakasztom a tartóról majd berohanok apuékhoz.
- Később találkozunk az arénában. Puszi mindenkinek. - mondom kicsit hangosabban, hogy Mary is meghallja a konyhába. Kimegyek a kocsihoz ahol barátnőm már vár. Beülök mellé a volán mögé majd miután a jól ismert Land Roverem motora felmordul gázt adok, s az aréna felé veszem az irányt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése